Alexander for president!

Træt af kvindekritik!

IMG_3978

Nøj hvor er der bare mange artikler pt. på de sociale medier, hvor der bliver udtalt meninger om hvordan kvinder skal være, eller rettere hvordan de ikke skal være. Hvordan man er feminist, og hvordan man er en rigtig kvinde. Man er enten en god mor ved at have børnene hjemme, eller en god mor ved at følge sin egen karriere. Man er en bedre og mere rigtig kvinde, hvis man følger sit hjerte, eller var det hvis man nedprioriterer sit eget ego? 

Puha jeg bliver helt blæst i hovedet. Hvad går det ud på? 

Jeg ville ikke være en god mor, og der igennem en god kvinde, og der igennem et godt menneske, hvis jeg var hjemmegående husmor f.eks. Jeg ville være en sur og bitter heks. Det der gør én til et velfungerende menneske er individuelt. For mig handler det i høj grad mere om min følelse af sammenhæng og mening i mit liv og søvn, end det handler om så meget andet.

Så lad nu være med at fortælle, hvordan jeg bliver en bedre kvinde.

Bak op om individualismen. Bak op om hinanden istedet for. Hvis der er noget der er sandt i hele denne feminisme snak, så er det at sammen er vi stærkere. Og jo mere vi sætter fokus og bakker op, istedet for at irettesætte og nedgøre, jo stærkere står vi, og jo stærkere er vi. 

Vi som kvinder – vi som mennesker! 

Så lad os droppe kritikken nu! 

Kærligst 

Iben 

Kærligst

IbenME

2 kommentarer

  • Katarina

    Godt skrevet Iben!!! Jeg mener også det er alt for meget gør dit gør dat er vi ikke alle ligeværdig ?
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexander for president!