Fødselsdag og stikdåser

Oh My Akne

GetAttachment[2]

Da jeg var teenager led jeg frygteligt meget af akne. Dengang var den medicinske behandling man kan få idag ikke så udbredt, så det handlede primært om renseprodukter og ansigts behandlinger hos professionelle.

Min hud er på mine gamle dage blevet meget bedre, men er stadig plaget af uren hud i større eller mindre grad. En ting der har stor indflydelse er vejret og luftfugtighed, og hvor fugtig eller tør min hud er. Derfor er det vigtigt hvordan jeg plejer den. Jeg vil gerne dele lidt om de gode produkter som virker godt på min blandede hud.

Om vinteren har jeg god gavn af Beauté Pacifique fugtmaske. Den bruger jeg typisk som natcreme. De nætter jeg ikke bruger den, bruger jeg Beauté Pacifique super 3 Booster. Det er en A vitamin creme der bl.a virker mod aldersforandringer og uren hud. Jeg bruger dem på skift hver anden dag. Om dagen bruger jeg deres oil free moisturizer. Den er uden olie og har en matterende effekt, så jeg syntes den er god under min make-up. Du kan finde dem allesammen her.

Endvidere har Clarins lavet en fin olie som kan bruges om natten. Den er god til at supplere Beauté Pacifique Super 3 Booster med, find den her. En anden, og faktisk den vigtigste faktor, er at du får renset din hud hver dag. Det kan eks. være med en mild olie som make-up fjerner, eller en ansigtsvand. Jeg bruger en olie fra Tromborg, find den her.

Hvis du er ung og har en uren fedtet hud, så kan jeg klart anbefale Dermalogicas Clear Start serie. Den er virkelig god og giver en ren, klar og ensartet hud, find den her. Hvis du er meget plaget af akne, vil mit råd være at tale med en hudlæge. Der er mange muligheder for at behandle akne. Muligheder som jeg ikke selv havde, men som mine børn helt sikkert bliver præsenteret for, hvis de er så uheldige at have arvet min hud.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag og stikdåser