Teamwork

Lejlighed og små børn

IMG_3170

Jeg bor i lejlighed på første sal.  Jeg har altid boet i lejlighed eller rækkehus, og ved derfor hvor meget og hvor lidt der egentlig skal til, for at man larmer virkelig meget.

En af de ting der larmer allermest er børn. Især børn i alderen 2-5 år. For i den alder foregår næsten alt i løb eller hop eller spring. Og det larmer helt vildt. Jeg prøver at opfordre min ældste til ikke at løbe om aftenen og prøve at være lidt stille, men jeg ved bare vi larmer.

Jeg har en meget tålmodig underbo, faktisk en meget tålmodig opgang i det hele taget, og der er plads til alle. Min underbo elsker at høre høj musik, i korte perioder, måske for at få lidt fred fra vores larm, og der under jeg ham i den grad. Jeg har den holdning at hvis man vælger at bo i lejlighed, må man leve med at bo tæt på andre, og derved også leve med at der er larm. Men netop fordi man bor så tæt, er man også nødt til at vise hensyn. Man  bliver man nødt til at tænke lidt mere over, hvordan man gebærder sig, og hvor højt man spiller musik til festen, og ikke mindst hvor længe. Og så er jeg også den person der altid vil gå i dialog med mine naboer, hvis jeg syntes der er for meget larm, fremfor at bruge kost-banken-på-væggen-metoden. For det larmer da kun endnu mere.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teamwork