NoteToMyself

Året der gik

bisser2

Iben;

Så er der næsten gået endnu et år, og der er sket rigtig meget. Jeg har været på barsel, startet BlogOffSister med min søster, startet arbejde op igen og startet uddannelse. Det har på mange måder været et vildt år, med mange oplevelser og masser af søvnunderskud.

Men også et år, hvor jeg har lært mig selv meget bedre at kende. Jeg har fundet ud af meget mere om, hvad jeg gerne vil bruge min tid på, og hvad jeg absolut ikke vil bruge min tid på. Jeg har ikke lyst til at spilde mit liv, og jeg husker mig selv på dagligt at være taknemmelig. Og selv om jeg har haft en udtalt følelse af at jeg står stille, må jeg minde mig selv om, at det gør jeg absolut ikke – tværtimod – jeg skal huske at koble af – ikke kun ved at tage en lur eller en weekend uden aftaler –  men også at koble af i mit hovede – lade telefonen og computeren være – nyde nuet og trække vejret. Jeg glæder mig til det nye år og de udfordringer der venter. Og jeg glæder mig allermest til nye dejlige oplevelser og masser af tid med familie og venner.

Sofie;

Jeg har i år brugt meget af tiden, på at arbejde med mig selv. Jeg øvet mig i at dele mine meninger og holdninger, især i større forum. Jeg har en tendens til at holde kortene tæt til kroppen, da jeg er bange for ikke at kunne formulere mig eller ikke at blive hørt – det var netop én af grundende til, at vi dannede BlogOffSister, et forum vi kunne udfolde og udvikle os i, hvor de som gad lytte, kunne læse med.

Det var året jeg desuden; rejste, flyttede ind hos kæresten, startede studie, sagde mit arbejde op i Magasin, droppede ud af studiet, malede, tænkte så det bragede.

Jeg har ligesom min søster, svært ved at acceptere stilstand og når man ikke er i arbejde eller uddannelse, er det svært at føle man udnytter tiden fornuftigt. Men som året afsluttedes, nåede jeg efterhånden at indse, at jeg idag kender mig selv bedre end nogensinde. Jeg har ryddet op i mit liv, jeg har ændret flere af mine dårlige vaner, jeg har rykket mig socialt, jeg tør mere, jeg ved hvilke værdier jeg står for. Jeg havde aldrig haft mod til så meget, hvis ikke det havde været for støtten, fra min familie og de som kender mig allerbedst. Og så naturligvis støtten, fra de af jer, der læser med på vores blog.

Rigtig godt nytår til alle og tak fordi I læser med!

Kærligst

BlogOffSister

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NoteToMyself