Om absolut IKKE at sove...

NoteToMyself

IMG_0416

Kender I det, at man gør sig nogle erfaringer, som man egentlig burde skrive ned, og måske også dele med andre? Det gør jeg, og har derfor tænkt mig at lave nogle indlæg med denne overskrift. Den første i rækken kommer idag.

Note To Myself:

Tag ikke slim jeans på, når du skal i svømmehallen.

Nogle vil måske sige Tag ikke slim jeans på, punktum. Men jeg elsker mine slimjeans og går stort set ikke i andet. men i forbindelse med svømmehallen er de simpelthen for upraktiske. Vi går til svømning med begge vores drenge. Efter en halv times svømmeundervisning er især valdemar helt smadret. Og så tager det altså tid at få de stramme bukser på, og det hjælper ikke at det er det rene dampbad man står og klæder om i, med et barn der hyler af træthed.

Så bedste råd må være at tage noget løst tøj med/på. Evt. en jumpsuit. Det er nemt og hurtigt at komme i, og så kan man komme hurtigere ud og spise lidt lækkert i kantinen, imens storebror bliver færdig med at svømme.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om absolut IKKE at sove...