Improvisation i babykalenderen

My autumn wishlist

Så det snart efterår og inden vi ser os om; vinter. Og så skal der nye ting i garderoben, hvis jeg altså havde råd. For de ting jeg ønsker mig allermest, ligger absolut ikke i den billige ende. Sååå der skal arbejdes lidt ekstra og spares lidt mere, hvis der skal være råd til det. Men ikke desto mindre ønsker jeg mig allermest:

IMG_7897

1/ Denne taske fra “Michael by Michael Kors” er øverst på min ønskeliste. Den passer til hele min garderobe, og så er der lidt Chanel over den. Den bliver købt, så snart jeg har sparet op. Du kan finde tasken HER.

2/Et nyt kamera. Dette er fra “Olympus”. Det er lille, nemt, hurtigt og kan alt det jeg gerne vil have, og så er det nemt at få mine fotos på de sociale medier, eller på bloggen. Det kommer på ønskesedlen til min fødselsdag. Måske jeg kan få et tilskud. Du kan finde kameraet HER.

3/Endnu en taske. Denne her er fra “Stylesnob”. Jeg har længe overvejet, om jeg skulle hoppe med på trenden med mavebæltetasker på skrå. Jeg sprang alligevel, lidt sent, med på bølgen i sommers, da jeg skulle på festival, og jeg må indrømme det er pænt smart. Så denne her er en lidt mere “dressed up” udgave af den klassiske mavebæltetaske. Du kan finde tasken HER.

4/Noget nyt tøj. Når vinteren kommer er det sweater tid, og i den forbindelse skal der noget nyt i garderoben. Den her er fra “Tiger of Sweden Jeans”. Jeg elsker den korte krave og stribe detaljerne på ærmer og henover brystet. Den skal helt sikkert ind i min garderobe. Du kan finde trøjen HER.

Nu venter den svære opgave i at have tålmodighed. Jeg er mega utålmodig, og derfor bliver det lidt af en opgave at sidde på hænderne, spare op og vente, i stedet for bare at løbe ud og købe det hele.

Håber I får en skøn dag!

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Improvisation i babykalenderen