Birthday & Halloween

Første Skoledag

IMG_1677

 

Så kom dagen; første skoledag, som jeg har ventet på i spænding. Det er altid fedt at starte på noget nyt og få nye input, og idag var ingen undtagelse. Men det er også en smule angstprovokerende. Kan man nu finde ud af det? Er man nu dygtig nok? Og jaja jeg ved jo godt jeg er afsted for at lære, men ønsker jo at falde til i gruppen og at man er dygtig nok, så man ikke bliver fuldstændig tabt bag en vogn.

Men heldigvis gik det super godt. Det virker som en flok dejlige mennesker der er på holdet, og nogle gode tovholdere. Vi fik svar på en masse spørgsmål, og snakket på kryds og tværs. Så det skal nok blive rigtig godt. Nu skal jeg bare vænne mig til at sidde stille så mange timer, men det er jo heldigvis kun ca. en gang om måneden vi skal mødes og sidde og lytte på denne måde. Ellers er det bl.a. innovation og praktik der kommer til at være på programmet. Og så er der jo super lækker mad og kage! Og det har jeg så absolut allerede vænnet mig til.

Kærligst

Iben

 

 

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday & Halloween