New in #3

Birthday & Halloween

IMG_1668

Så blev miniblogoffsister lige et år ældre. Hun er pt. ude og blive fejret af manden sin, på en dejlig italiensk resturant, og imens er vi kommet hjem, og har puttet børnene, som var mega trætte.

IMG_1643

Vi tog nemlig direkte fra diverse institutioner ind i Tivoli, for at opleve de mange græskar og Halloween udsmykning. Det var super hyggeligt og Villads har for alvor fået øjnene op for parkens mange forlystelser. Der var mange ting man gerne ville prøve. Men det blev til to ture i det lille tog og en tur i veteranbilerne.

IMG_1588

Mads, Alexander, Sofie og jeg tog en tur i ballongyngerne, som er Mads´ynglings. Jeg er lidt en kylling og syntes de kommer lige lovlig højt op, men jeg tager det roligt med Mads, hver gang vi er derinde. Det er blevet lidt en tradition, og sammen med mine søskende kan jeg klare alt – også højder.

IMG_1628

Det var en super hyggelig fødselsdag i Tivoli. Nu vil jeg snart gå i seng, for imorgen er det min første skoledag i mange år, og jeg glæder mig!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #3