Koncerter #1

Big Bro Birthday

image1-4

Så blev det dagen, hvor vi skulle fejre storebrors 37 års fødselsdag. Mads havde bestilt godt vejr, hestevognstur i dyrehaven og flæskesteg – what’s not to like?

Det var en dag lige efter mit hjerte, men hey, det er jo også et af de mennesker tættest på mit hjerte, der havde fødselsdag, så det giver egentlig meget god mening. Vejret holdt tørt det meste af dagen. Ihvertfald på turen gennem dyrehaven i åben hestevogn, hvilket var det vigtigste. Turen var super hyggelig. Jeg sad i vogn med min fætter, kæreste og mine to drenge. Villads sang sange og vi snakkede om alt hvad vi kørte forbi. Det var Valdemars allerførste hestevognstur. Han startede turen med at sove, men vågnede så op, og hyggede med min fætter og fulgte med i alt hvad der skete. Efter en dejlig tur var det hjem til mor og spise. Der manglede ikke noget, flæskesteg, sovs, sodavand, kage og slik, ja det hele røg ned.

Min lillebror holdte tale som han altid gør, når der er en lejlighed til det. En tale der handler om hvor heldig han er, at han har alle de mennesker i sit liv, som er til stede. Vi bliver alle nævnt i en kort bemærkning, hvilket er helt fantastisk. Han har også lært at korte talerne lidt ned, hvilket også er fantasisk , da det nogle gange kunne blive en lidt lang affære med den tale.

Processed with Moldiv

Så nu sidder jeg og stener i sofaen, med tyk mave og et mindre sukkerchok. Men det var en dejlig fødselsdag.

Mads er et af de mennesker i verden jeg har lært mest af. Han har en helt utrolig føling med hvad der sker rundt om ham, og er især rigtig god til at læse andre mennesker. Han er omsorgsfuld og tålmodig. Mads ringer til mig hver dag, for at høre om jeg har det godt. Han fortæller mig at han elsker mig, hver gang han ser mig, eller snakker med mig. Han passer på familien, og er en fantastisk onkel for mine børn. Han er den bedste storebror man kan ønske sig!

SÅ STORT TILLYKKE MADS!

Håber du har haft den bedste fødselsdag, for det fortjener du!

Kærligst

Iben

Du kan læse mere om vores familie HER.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koncerter #1