Så blev man pludselig til De

Første vuggestuedag

IMG_0576

Så kom dagen hvor hverdagen skulle starte igen, efter 5 ugers ferie! En ferie som blev afsluttet med en uge i Tyrkiet. En uge jeg sent vil glemme, som på mange måder var skør, men også fuld af sjov, og en uge jeg lover I kommer til at høre mere om en af de næste dage.

Men igår var det Valdemars første dag i vuggestue der fyldte i min verden, og en dag der husede stor ambivalens i mit menneske.

For på den ene side glæder jeg mig til at se mit barn blive inspireret og lege med de andre børn. Jeg glæder mig til at han får nye oplevelser og udfordringer. Og jeg glæder mig til at starte hverdagen igen, og til selv at få nye udfordringer.
Men på den anden side er jeg bange. Sidste gang gik det ikke særlig godt, og min ældste søn kæmper stadig med den utryghed, som blev skabt i ham.

Så jeg skal sidde på hænderne for at beholde roen i maven og troen på, at det nok skal gå.
Og det skal nok gå, for min søn er en sej og dejlig lille bandit, og vi er enige om at det ikke kommer til at gå ligesom sidst. Vi er blevet klogere, og denne gang kender vi signalerne!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev man pludselig til De