Turkish delight

Når livet bare går…

IMG_0910

Nogle gange skal man lige stoppe op, og se verden dybt i øjnene. Hold nu op hvor tiden går stærkt lige nu. Efter-barselslivet er for alvor begyndt, og jeg har allerede glemt hvordan det var at gå hjemme.

Der er fuld knald på logistikken og at få to arbjedsuger til at gå op, med skiftende vagter i den ene, og (heldigvis) flextid i den anden, kræver sit. Det er hverdagens kabale der skal gå op. En kabale de fleste forældre kæmper med. For lige meget hvordan man arbejder, skal arbejdstiden jo placeres et sted. Og hverdagen forsvinder bare i vasketøj, søvnmangel, arbejde, og heldigvis også grin, kys og kram.

Men jeg glæder mig alligevel til at jeg har fået et lidt bedre overblik, at rutinen er blevet lidt mere integreret, og til den ladcykel min mor og far har købt til os, kommer og gør vores liv en del lettere.

Indtil da stopper jeg op, trækker vejret og ser verden dybt i øjnene, og minder mig selv om at jeg kun er her en gang. Og selvom livet bare kører derudaf og praktikken fylder, skal livet også leves.

Kærligst

Iben

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turkish delight