Jep, jeg skældte ud i legeland.

Gæk Gæk Gæk vi er blevet påske væk!

 

Villads Har lavet gækkebrev til mormor. Med masser af prikker og to snegle der kysser.

Villads har lavet gækkebrev til mormor. Med masser af prikker og to snegle der kysser.

 Så er påsken i fuld gang og herhjemme er tiden på stand-by. Vi slapper helt af! Der er bare ikke noget bedre end ferie! De første 3 dage var det kun mig og drengene der holdte fri. Her var vi på tur sammen med min mor og lillebror Alexander (Det kan du læse lidt om her), og nu har vi allesamme fri og hvor er det bare fantastisk!

Når jeg ikke er på barsel arbejder indenfor døgnområdet, og derfor er det der med helligdage ikke noget jeg tænker så meget over. Eller rettere; ikke tænkte over, lige indtil jeg fik børn. For lige pludselig så er det der med at hele familien er hjemme og man selv er på arbejde, lidt sværere at forholde sig til. Det er okay i weekenden. Min kæreste nyder faktisk at have lidt alenetid med vores børn, og så kan han også spille alt det guitar om aftenen, som han har lyst til. Men når der er flere helligdage, som f.eks. Til påske, så er nu rart at være hjemme og kunne gemme sig væk i påskehygge og påskeæg.

 I den forbindelse vil jeg ønske alle en dejlig påske og en stor påskehilsen til dem der er på arbejde, og som gør et stort stykke arbejde for at give alle en god påske!

Kærligst

Iben

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jep, jeg skældte ud i legeland.