Lasagne u. laktose/gluten

En dag i et barsel liv

image1 (11)Mandag så kom du snigende igen, som en ninja i natten. Nu er der igen 5 dage til, at der kan gøres familiestatus med hele familien samlet. Samlet i længere tid end de få timer om aftenen, imellem far kommer hjem og børn bliver puttet. Fem dage til, at der igen er 2 hænder til hvert barn. Heldigvis er der i denne uge en bededag på fredag, der forkorter ugen en smule.

Men mandag; nu skal vi to så lege igen, og du startede som du plejer – TIDLIGT!

6-7: Begynder alle at vågne, børnene vågner for det meste først. Villads har været syg og er derfor flyttet ind i soveværelset.

7-8: Alle kommer i tøjet og får spist morgenmad. Der bliver pakket taske med flasker, mad, skeer, bleer og skiftetøj. Far drager mod arbejdspladsen og vi indlogerer os i bilen. Syge børn betyder hjem til mormor. Der er hyggeligere, et par ekstra hænder, mere plads og Disney junior på fjernsynet, så der er bare mange plusser i mormorland.

8-9: Vi ankommer til mormor. Vi har advaret hende om, at invasionen kommer tidligt idag. Hun har meddelt, at hun sover til kl. 9, så vi kan bare lukke os selv ind. Valdemar sover i klapvognen på terrassen, og Villads og jeg stener fjernesyn. Alexander (min lillebror) står op og får lavet morgenmad, og vi får snakket lidt om løst og fast.

9-10: Min mor står op. Vi får os en kop kaffe og der bliver spist morgenmad, imens vi opdatere hinanden på de forskellige ting der er sket siden sidst, og hvilke planer der er for dagen. Min mor kører min lillebror på arbejde.

10-11: Valdemar vågner og får mad, Villads og Valdemar leger. Villads og Valdemar parallel-skider. Jeg ved ikke om det er ligesom med kvinder og menstruations cyklus; at når kvinder er meget sammen, så får de synkroniseret deres cyklusser. Er det mon det samme når man er brødre og går med ble? Anyways, jeg er heldigvis sindsygt god til at skifte ble. Jeg har skiftet virkelig mange i mit liv, og har også et meget afslappet forhold til lort, så det var hurtigt overstået.

11-12: Valdemar spiser i en skive plastic ost, får skubbet det lidt for langt ned i halsen og han gylper. Jeg tørrer op. Villads får noget frokost.

12-13: Jeg spiser frokost. Valdemar bliver træt igen og bliver puttet. Villads leger.

13-14: Jeg går lidt i sten. Ordner noget vasketøj. Der er altid nogle praktiske pligter der skal ordnes, hvilke er godt nok for så kan man holde sig vågen.

14-15: Valdemar vågner. og får mad. Overlader børn til mormor og kører mod børnehaven.

15-16: Møde i børnehaven med talepædagog om Villads.

16-17: Kører hjem igen. Hjælper mor med at dække bord og gøre klar til aftensmaden.

17-18: Spiser med familien

18-19: Pakker alt og alle sammen i bilen. De kører hjem og jeg kører med veninden til træning.

19-20 Thai-Bo træning.

20-21: Kommer hjem og falder om i sofaen. Stener lidt fjernsyn inden sengetid.

Mit barsel liv er til tider lidt trivielt, men hold nu op hvor jeg nyder tiden sammen med mine to drenge. Ha´en dejlig dag derude, hvad enten I er på barsel, på arbejde eller noget helt tredje.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

2 kommentarer

  • Lillian Elskær

    Ja.. Iben der er meget at se til når de små er syge. Særlig med to så små som jeres. Godt med en Mormor. Hils. Knus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogoffsister

      Kære Bitte, ja det er helt fantastisk! Jeg hilser og du må gøre det samme! Knus Iben

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne u. laktose/gluten