New in #4

1 årig og briller

IMG_0524

Så kom dagen hvor vi skulle til øjenlægen igen, og denne gang var det Valdemar, der skulle ha´tjekket sit syn. Da Villads havde så stort et behov for briller, og nok gik lige længe nok før vi fandt ud af det, valgte vi at få en tid til Valdemar, da vi alligevel var forbi øjenlægen med Villads i sommers.

Og heldigvis for det da. For han har brug for briller ligesom brormand, og bruger efter undersøgelsen idag en rimelig høj styrke. Så nu skal vi lige til sidste tjek på fredag, men som øjenlægen sagde: “I kan godt begynde at finde et stel nu”. Så jeg har været på nettet og kigge lidt. Vi er ret begejstret for Lindeberg. Det er et stel der kan tåle meget, inkl. at gå på det (der tales af erfaring. Villads’ brille var engang endt i en sandal, som han da nåede at gå rundt i, imens vi ikke vidste hvor hulan vi havde lagt hans briller…), så sådan et skal vi da også have til Valdemar. Nu er det bare et spørgsmål om størrelsen og formen. Men ved med sikkerhed at han bliver en super nuttet 1 årig med briller.

Kærligst

Iben 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #4