10 plusser ved at være blevet mor

10 minusser ved at være blevet mor

GetAttachment[1] (14)

Som udgangspunkt bryder jeg mig ikke om, at sige at der er minusser ved at blive mor. Jeg har selv valgt det, og det er det bedste valg jeg har taget i mit liv. Jeg er glad og taknemmelig for, at jeg overhovedet kunne blive gravid, og at jeg har fået to så dejlige børn. Men når det er sagt, så kan jeg nok godt finde nogle. Jeg tror tit jeg fortrænger de minusser der er,  fordi man virkelig lærer at fokusere på det positive ved søvn mangel, mad på tøjet og lort på hænderne.

  1. Du er i konstant søvnunderskud. Det er noget man lærer at leve med, men jeg misunder nu dem der snakker om at vågne op udhvilet.
  2. Du har altid mad på tøjet, i håret, i hovedet eller over det hele.
  3. Du har altid lidt dårlig samvittighed. Er du nu en god mor? Får de nok grøntsager?
  4. Det er svært at fordybe sig i længere tid. Der er altid en der har brug for hjælp, skal sige noget, eller ha´skiftet sin ble.
  5. Du har nok altid lidt tis på dig.
  6. Og lidt lort.
  7. Din krop bliver aldrig den samme igen.  Jeg giver dog tyngdekraften skylden,  som jeg er sikker på er blevet kraftigere de senere år!
  8. Din hukommelse er blevet dårlig.
  9. Du afbryder andre mennesker ofte, fordi du er bange for at glemme hvad du skulle sige, hvis du ikke siger det med det samme.
  10. Du sidder sjældent ned og spiser og din mad er sjældent varm.

Men når det er sagt vil jeg gerne understrege at der er flere plusser end minusser ved at få børn (læs mere HER) og at alle der venter sig derude skal glæde sig!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 plusser ved at være blevet mor