Om at være lille og fortvivlet

Masser af bræk

IMG_8270

Når man snakker bræk og masser af det, kunne man fristes til at henvise til den igangværende valgkamp, men jeg syntes vi hører så rigeligt om det i forvejen.

Næhh nej dette er endnu en følgetong i livet som mor til to børn, der har valgt at booste deres immunforsvar ved at fange en masse bakterier og vira, og så bare give den gas med at være syge.

I sidste uge var det først ældste søn, Villads, der var syg og hvor vi var et smut på akutmodtagelsen (Læs HER), og bagefter var det så yngstesønnen, Valdemar, som gav mor her lyst til at strejke (Læs mere HER), så ifølge sygerokaden herhjemme er det så Villads tur igen. Og ganske rigtigt, han blev ringet hjem med 39 i feber i mandags. Så stod den på hygge hos mormor, hvor jeg altid søger ud når der er sygdom (læs hvorfor HER)

2 gange kastede Villads op på vej derud, 2 gange på ca. et kvarters køretur. OMG!

Jeg er ikke sart – er efterhånden blevet immun overfor diverse lugte, men hold op hvor er det bare ufedt, at stå med en bræksyg dreng i siden af en befærdet vej og en bil der stinker af bræk!

Jeg ved godt det er en periode, og er derfor også ved godt mod. For det kan godt være at jeg konstant flytter aftaler, min bil lugter af bræk (jeg nok også gør) og at jeg husker som en guldfisk (grundet søvnmangel), men det er juni måned. Ergo må sommeren komme og med den kommer der sol, glæde og raske børn. Det er jeg sikker på!

kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være lille og fortvivlet