Om at have åben gylp i Netto

Vuggestuebesøg

IMG_8858

Det er snart juli og der er omkring to måneder tilbage af min barsel.

Vi har valgt at min kæreste tager 3 ugers ferie og så 3 ugers barsel. Jeg tager 3 ugers ferie i forlængelse af barsel, så vi slutter med 6 ugers ferie. Det er bare så fedt og jeg glæder mig helt vildt!

Den sidste uge skal vi bruge på at “køre Valdemar ind” i vuggestuen. Vi har fået plads fra 1 Juli og sagde ja tak med det samme. Sidste gang måtte vi vente ca. 2 måneder efter endt barsel, med at kunne sende Villads afsted, da vi sagde nej til dagpleje, og der ikke var plads nogen steder. Det var to kaotiske måneder med overlap imellem forældre og bedsteforældre. Så da vi fik plads denne gang, var det bare at takke ja, selvom vi ikke havde set institutionen.

Jeg kan forstå hvis nogle sidder og tænker; hvordan kan I søge og sige ja tak til en institution I ikke har besøgt? Da Villads skulle skrives op til institution, var vi rundt og besøge og snakke med personale og læse virksomhedsplaner. Men som du kan læse her, så er det ikke garanti for et barn i trivsel. Så denne gang skrev vi Valdemar op til de institutioner der lå i nærheden af den børnehave Villads går i. Vi skrev de mindste institutioner øverst på listen, da Villads helt sikkert ikke havde gavn af det store miljø. Hvis Valdemar har det på samme måde, så var vi da lidt på forkant på det punkt.

Og lykken tilsmilede os; vi fik plads i en lille vuggestue med 24 børn fordelt på 2 stuer. Vi var nede og sige hej idag, og jeg er sikker på at Valdemar får det super godt der. Personalet virkede søde og kompetente og det var en hyggelig lille institution.

Jeg glæder mig til han starter og er mega spændt på hvad han siger til det.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have åben gylp i Netto