KLAPTORSK!

Mit barn tør!

IMG_7967

Min ældste søn har ikke altid haft det nemt. Han havde en lang periode, hvor han ikke trivedes i institutionen (Læs mere HER), og vi fandt også ud af at han skulle have briller.

Hans dårlige oplevelser har gjort ham usikker, og har givet ham et lavt selvværd. Villads tror sjældent han kan og opgiver næsten på forhånd.

Men efter han er startet i en anden børnehave (i en ressourcegruppe), er der virkelig sket noget. Der er kommet gang i sproget, han er blevet udadvent, han opsøger sociale relationer og han tør meget mere.

Idag var vi på legepladsen. Sidst jeg var der med ham, var der få ting han turde klatre på.

Men idag turde han det hele. Det var så fedt at opleve! Vi klatrede rundt og rutchede. Jep, mor her var også på klatrestativet.

Da vi kom hjem, legede Villads på altanen og fik hilst på drengen nedenunder. Inden jeg havde set mig om, havde Villads sin første legeaftale. Det var helt underligt at sidde i lejligheden og han var nedenunder, uden nogle af os var med. Men også helt fantastisk og dejligt at han turde. Da jeg hentede ham en time senere, var han et stort smil med en slikpind i munden.

Der er mange plusser ved at være mor (Læs 10 af dem HER), og at se sin søn turde nye ting og springe ud i verden med hovedet højt, er endnu en af dem!

Villads på klatretur

Villads på klatretur!

Billededokumentation på at mor her, også var på klatretur!

Billede dokumentation på at mor her, også var på klatretur!

Ha´en fantastisk aften!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLAPTORSK!