Arbejdsweekend

Du er en ganin med masser af pøelser

IMG_0305

Jeg elsker min bror! Han er simpelthen fantastisk, ja det er de begge to ingen tvivl om det.

Min lillebror har grundet sit handicap, lidt svært ved at udtale ord korrekt. Som barn var jeg hans tolk, da hans sprog i stor stil var noget han selv havde opfundet. Men jeg kunne forstå ham. Senere var det min lillesøster, der overtog tolkeopgaven. Måske har søskende bare et sprogøre for hinanden?

Idag kan Alexander sagtens gøre sig forståelig, især når han koncentrere sig, men det er ikke altid han gør det, og så kommer der guldkorn ud af hans mund.

En dag kom Alexander og Mads næsten op at skændes.

Alexander råbte at min mor var et “ganin”! Mads hørte det som kanin, og blev rimelig fornærmet på min mors vegne, og sagde at: “Du skal ihvertfald ikke kalde mor en kanin”, hvorefter Alexander sagde: “mor er et ganin!”. Den dialog forsatte en rum tid, indtil min mor måtte mægle, at Alexander mente hun var et geni. Det var Mads helt enig med ham i, og de blev gode venner igen, og forsatte som om intet var hændt.

Alexanders guldkorn er mange, han siger også tit at han har masser af “peølser” (følelser), og at han ønsker sig masser af penge, så min mor kan få “pis og perler” (pels og perler).

Alexander er selv godt klar over ,at hans formuleringer er sjove og griner selv med. Jeg tror at han nogle gange siger nogle af de sjove formuleringer, for at få os andre til grine.

Jeg elsker simpelthen min familie og dens mange guldkorn!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejdsweekend