Se verden med nye briller

Arbejdsweekend

IMG_0821

 

                                                   Menuen når mor er på arbejdsweekend.

Hver anden weekend tilbringer jeg i selskab med mine skønne kollegaer på min arbejdsplads. Jeg troede ikke jeg ville blive pædagog inden for døgnområdet på den måde jeg er idag, med arbejde hveranden weekend, men jeg kom i praktik, og så startede rullet, og nu har jeg arbejdet på den måde i 8 år.

Efter jeg har fået børn, har weekenderne fået en anden værdi. Det er blevet sværere at tage afsted, og efterlade familiehyggen derhjemme. Men kæresten og ungerne nyder mandehørmen. De nyder den nemme aftensmad og de store togbaner, som der bliver bygget i timevis. Og det at de bare kan være hjemme. For når vi allesammen er sammen i weekenden, skal vi tit en masse, men når jeg har arbejdsweekend er der rigeligt at se til, og derfor er planerne på et minimum.

Der er plusser og minusser ved alt, også ved at have arbejdsweekend. Det største minus er at man mister tid med familien. Men tilgengæld har man fri på hverdage. Hverdage hvor ungerne kan få hjemmedage, man kan ordne alle de praktiske pligter i huset, så man ikke skal gøre det i weekenden. Hverdage hvor man kan gå til læge, tandlæge og frisør. Hverdage hvor man kan være hjemme med god samvittighed, når børnene er småsløje.

Så længe mine børn er små, og skolen ikke lige starter lige med det samme, passer mit skema godt sammen med kærestens flextid. Og så længe børnene er små, nyder jeg de muligheder jeg har, fordi jeg arbejder som jeg gør.

Velvidende at arbejdsweekend ikke er noget jeg skal have resten af mit arbejdsliv.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se verden med nye briller