Når man ikke deler samme humør

Jeg håber mine børn elsker hinanden

IMG_5571

Og hvorfor skulle de ikke det? For ærlig talt bliver de jo opdraget med kærlighed og respekt, både for dem selv men også hinanden. Men jeg ved også det kan være svært at have søskende, ligesåvel som top dejligt. Og for det meste er det, det sidste,

Sådan har jeg det ihvertfald.

Men søskende er som alt andet en relation, og relationer skal man ikke tage for givet. De kræver kærlighed, respekt og tilstedværelse, og selvom man er biologisk forbundet, er det ikke det samme som at man vil elske hinanden for altid. Det er meget enkelt; bliver du behandlet skidt, eller bliver du i større eller mindre grad taget for givet, så vil følelsen af kærlighed og respekt forsvinde, og det er lige meget om du er biologisk forbundet eller ej.

Jeg er den overbevisning, at søskende kærlighed er en meget naturlig form for kærlighed, og man derfor i høj grad nemt kan genfinde den, hvis den er forsvundet. Og jeg tror også, at hvis man bliver fodret med kærlighed, så vil man også indeholde meget kærlighed. Jeg håber at mine børn elsker hinanden. For man får venner for livet i sine søskende, hvis man bare passer på hinanden.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke deler samme humør