Seriøst?

Når man ikke deler samme humør

IMG_8009

Jeg ved ikke om nogen kan nikke genkendende til det, men herhjemme sker det i ny og næ, at humøret, og derfor bølgelængden, ikke altid deles.

Den ene kan være ved godt mod, i godt humør og have overskud, hvor den anden kan være trist og træt, og ikke lige være der, hvor der behøver at ske det vilde.

Jeg syntes det kan være svært at være i. For hvis man er den glade, vil man egentlig også gerne have alle andre om én er det, og er man den sure, vil man helst have at den anden lige slaffendaffer den et øjeblik. 

 Det kan især være svært, hvis der er et fælles projekt der skal ordnes, eller en sammenkomst man skal til. For ligeså meget som den ene virker overskudsagtig, tjekket og fuld af energi, ligeså meget er den anden, nederen, utjekket og ugidelig.
Og det er ligesom om at de to poler forstærker hinanden.
Mit bedste middel til at stabilisere humøret må være at grine. Det lyder banalt, men jeg finder, at der kan være det bedste middel, til at finde fælles fodfæste og lige løsne op.
Og jeg er heldigvis i den situation, at min kæreste er mester i at få mig til at grine, og det lykkedes mig da også at få ham til det engang imellem.
Hvis I har nogle gode råd til hvordan man finder fælles fodslag og humør, så smid endelig en kommentar her på bloggen, og ha´en skøn dag!

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seriøst?