Hvor er søs?

Din smag min smag under samme tag

image1 (7)

Hvordan indretter man sin bolig når man overhovedet ikke deler samme smag?

I vores hjem er svaret IKEA! og ja det lyder åndsvagt- men det har været den nemmeste og ikke mindst den billigste løsning.

Vi har meget forskellig smag og har også en meget forskellig holdning til hvad ting må koste. Jeg har ikke noget imod at give 1500 kr. for en lampe, men der er min bedre halvdel ikke altid enig. Måske fordi han syntes det er for dyrt. Eller også er det bare fordi han syntes den er for grim (men at det er nemmere at give prisen skylden), det er ikke til at vide.

Da min kæreste og jeg flyttede sammen for 14 år siden, så tog vi hver vores ynglingsting og møbler med. Det resulterede i at vi havde et hjem, hvis indretning nok ville passe godt til et pulterkammer. Så da vi flyttede i en større lejlighed aftalte vi, at de møbler vi skulle have i lejligheden, var møbler vi begge to kunne lide.

Men da det ikke var nemt at blive enige om hverken prisen eller designet, så blev IKEA den fortrukne indkøbscentral når det kommer til indretning.

Det har resulteret i at vores hjem idag indeholder rigtig meget fra IKEA. Vi har en plan om en dag at flytte i hus. Og vi har derfor ikke investeret i det store design, da vi gerne vil købe noget der passer til det hus vi nu engang får.

Og indtil da er joken herhjemme, at hvis det ikke er fra IKEA, så skal vi ikke have det.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er søs?