SÅ RYD DOG OP!

Øh ja jeg tisser foran mine børn

IMG_0103

Villads syntes at han skulle tage billede af det toilet han tissede på i legoland.

Hvis de altså åbner døren til toilettet, eller vi begge to skal tisse, og der er kø på det offentlige toilet vi befinder os på, så hopper min søn og jeg da ud på det samme toilet. Og jeg må indrømme jeg aldrig har tænkt over det, da jeg jo også nogle gange er smuttet på toilettet med veninder og venner for den sags skyld, eller har siddet ude i busken til 1. Maj, omgivet af hvide numser og tissende tissemænd.

Jeg ser det som meget naturligt, og ikke noget jeg tror min søn har tænkt over. Jeg skal dog sige, at det er noget andet når det gælder at lave nummer 2, altså lort, på toilettet foran mine børn. Her føler jeg i den grad, at det er en meget mere privat sitation, som jeg gerne holder for mig selv, også selvom den nogle gange er blevet afbrudt af småbørn, som en overgang bare skulle med mor på toilettet.

Jeg siger heller ikke, at det ikke vil ændre sig på et tidspunkt, for det vil det uden tvivl. For idet min søn bliver større, vil han sige fra, og det vil jeg også gøre, idet jeg mener at han også skal lære, at kræve og værne om sit private rum. Og at jeg absolut ikke har nogen plan om at smutte på toilettet med en teenager.

Indtil da, ja så tisser jeg altså engang imellem foran mine børn, ligesom de tisser foran mig.

Men så læste jeg en artikel på www.dagens.dk, og så kom jeg pludselig til at tænke over, om det er mig der er helt galt på den? Smid gerne din mening i kommentarfeltet og ha´en skøn dag!

 

Kærligst

IbenME

2 kommentarer

  • Peter

    Så længe det føles naturligt er det ok, hvis der kommer et tidspunkt hvor det ikke føles naturligt, så er det på tide at stoppe. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • IbenME

      Fuldstændig enig Peter! Tak for din kommentar og fordi du læser med! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ RYD DOG OP!