Blog Of Friday #20

Frilandsmuseet

IMG_8398

Når det kommer til udflugter, er vi nok lidt fantasiløse herhjemme. Da Valdemar stadig sover middagslur, og ligesom sin storebror sover bedst i barnevognen på altanen, tager vi ofte på en legeplads i nærheden når vi skal lave noget i weekenden, så vi kan komme hjem og putte Valdemar når han bliver træt. Men har for noget tid siden fundet et nyt ynglingssted at tage hen, vel og mærket om sommeren når de har åbent, og det er frilandsmuseet.

IMG_8387

Det er et fantastisk sted, med huse fra alle århundreder og alle dele af Danmark. Man må gå ind i dem alle, og kigge sig omkring. Der er bondegårdsdyr, hestevognsture, aktiviteter, arrangementer og masser af læring for voksne og børn. Man kan tage madkurven med, da der er flere pladser med borde og bænke, hvor man kan spise. Og til børnefamilien er der også små trækvogne man kan låne (dog er der rift om dem, så hvis du vil være sikker på at have noget at køre de mindste i, er det nok en god idé at medbringe klapvognen), og så er det GRATIS!

IMG_8325

IMG_8343

IMG_8350

IMG_8347

IMG_8337

IMG_8400

Jeg elsker at være der, og så er vi ret heldige at vi bor tæt på, så vi stadig kan nå hjem og putte Valdemar.

Hvis du vil læse mere om frilandsmuseet, så kan du klikke her og komme direkte på deres hjemmeside.

Ha’ en fantastisk weekend!

Kærligst

Iben

Ps: Dette indlæg er ikke sponsoreret, men en anbefaling fra en meget begejstret mor.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #20