Så blev man gammel...

Blog Of Friday #20

IMG_3703

Så er søreme så blevet fredag igen! Og her er hvad vi har brugt vores uge på:

Iben:

Har mest bare været hjemme og pleje mit øje. Ikke den mest spændende uge, men mit dobbeltsyn er ikke eksisterende, hvilket er helt vildt! Og pænt mærkeligt. For første gang i 34 år ser jeg ikke dobbelt.

IMG_5976

Jeg må ikke klø mig i øjet…Så om natten bliver jeg pirat…eller ihvertfald rimelig fjollet at se på med kæmpe klap for øjet.

IMG_5931

Som altid, har min familie været en kæmpe støtte og hjælp. Her er et billede af Alexander i haven.

IMG_5940

Vi nåede da også en lille tur på legepladsen. Igen var jeg pirat med klap for øjet…

Sofie:

imageLørdag tilbragte jeg dagen på loppemarked, sammen med svigermor og kæresten. Her fejrede vi fødselaren, ved at sælge hendes og vores egne ting, imens vi blev godt solbrændte.

imageKombineret hjemmelavet is (lavet af kæresten) og chokolade cookies (lavet af moi). Som altid en gluten- og sukkerfri version.

imageKreativiteten har fyldt lidt de sidste par dage.Både oliemaling og symaskine har været fremme.

imagePræcis en måned efter min mors 62års fødselsdag, kunne jeg endelig forære hende den pude/det broderi, hun selv startede på, engang for 20 år siden. Hun blev glad!

Nyd weekenden derude! Hold hovedet højt trods de mange millimeter regn og få oplevet noget nyt, også selvom det bare er hjemme fra sofaen af. Til de (inklusiv jeg selv) der skal arbejde i weekenden, god arbejdslyst – spis godt- sov godt!

Kærlig Hilsen,

Iben & Sofie

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev man gammel...