Blog Of Friday #18

Så blev man gammel…

IMG_2325

Så skulle jeg til forunderøgelse idag, inden min øjenoperation på onsdag. Jeg skulle forbi en sygeplejerske, og en læge, der skulle informere om det praktiske ved sådan et indgreb.

Det startede fint ud. Indtil hun skulle måle mig… Det viser sig jeg er skrumpet hele to centimeter; 2 centimeter! Hvad sker der lige for det? Seriøst det er da først noget der sker, når man er langt over de 50 år!

 Hun sagde da også, nærmest undskyldende, efter jeg konstaterede at det var da ikke så lang tid siden at jeg var 2 centimeter højere, at det også var et ca. tal. Jeg vælger da også at forholde mig kritisk til deres måleapparater.

Videre til lægen, hvor jeg glad svarede nej til alt der hedder allergier, hjertebanken og hvad man nu ellers kan lide af. Ikke at jeg ville være ked af det, hvis jeg led af noget af det, men er nu altid glad for, jeg er sund og rask. Så startede lægen sin spørge-jørgen runde ala;”Har du oplevet ekstrem vægttab inden for det sidste år?” Øhh nej, nok mere det modsatte. “Det kan jo ske” svarede han, hvorefter jeg tænkte, ja lige pludseligt er det ihverfald sket for mig. “Hvad med vand i benene?”  Øhh nej, kun under mine graviditeter. Vand i benene! For real? Og mine ankler må alligevel ha´set hævede ud, for han skulle da lige trykke lidt på dem og informere mig om, at jeg jo måtte opsøge egen læge, hvis jeg udviklede det. jep jep, så blev jeg da lige 20 år ældre.

Så nu er jeg halvblind, krympet og med vand i benene? At være blevet 34 er fabulous må jeg sige. Nu glæder jeg mig til operationen snart er overstået, og at min syn forhåbentlig bliver bedre.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #18