2 år uden cigaretter!

Pas på der kommer en Bjarne!

IMG_1516

Okay, jeg er ikke altid er den skarpeste kniv i skuffen. Og nogle gange taler jeg inden jeg tænker, og i det her tilfælde tænkte før jeg råbte.

Vi var ude og prøve Villads´nye cykel, som han har fået i fødselsdagsgave. Der var fart på, og Villads fangede hurtigt konceptet i pedaler og det at styre. Og med støttehjul var det nemt at koncentrere sig om de andre ting.

Pludselig kommer der en cykelrytter, en der kører mega hurtigt i det rigtige cykeltøj, med cykelsko og det hele, og inden jeg tænkte mig om fik jeg råbt;

“Pas på der kommer en Bjarne!”

Jep, så fik jeg lige stemplet ham, og det var ikke på nogen måde meningen at det skulle ha´været sådan. Men hjemme hos os hedder cyklister (især dem der kører rigtig stærkt) Bjarner og Bjarsiner. Der er intet ondt i det, det er bare blevet en betegnelse.

Men jeg skal bare huske, at det ikke er alle der måske tager det så let. Og at man skal holde den gode tone, men nogle gange råber man bare før man tænker.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 år uden cigaretter!