Første Skoledag

Min nye bil

IMG_1705

Hvis jeg vel og mærke skulle forsætte med at køre i en bil med et logo som en flyvende penis (læs mere her), og havde en hulens masse penge i overskud på kontoen, så skulle det da være den her! 

IMG_1700

Men det er ikke tilfældet. Istedet måtte jeg konstatere efter mit halvårlige besøg hos Skoda, for at få skiftet til vinterdæk, at jeg er blevet gammel og lidt skør. 

Jeg er åbenbart blevet sådan en person, der går rundt og snakker med tilfældige mennesker om fuldstændig ligegyldige ting. Hyggeligt bevares, men har altid været en af de der mennesker, som syntes at det var en smule irriterende, når de gamle damer i bussen altid ville snakke, selvom man sad og lignede en goth-udgave af sig selv, med høretelefoner. Nu frygter jeg at jeg selv er blevet sådan. Og nårh ja, så blev regningen lige nogle tusinde kroner dyrere, da bremserne var slidt ned. Jeg elsker at have bil, men knap så meget de regninger der følger med vedligeholdelsen. 

Kærligst

Iben 

Kærligst

IbenME

2 kommentarer

  • Dan

    Kære Iben
    Dine interessante betragtninger (synes jeg) kræver en seriøs og objektiv kommentar på bloggen…
    Logoet er misvisende. Hullet i vingen indikerer at penissen har svært ved at navigere i ustabile forhold og dér er en hver analogi med Skoda ophørt..!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogoffsister

      Haha Dan! Du har så evig ret 🙂 Og tak for din kommentar og fordi du læser med! Håber du får en dejlig weekend! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første Skoledag