Vuggestuebesøg

Om at ønske sig væk

GetAttachment

Nogle gange kan man godt ønske sig væk til varmere himmelstrøg. Og med to små børn er tanken om at komme væk fra den trivielle hverdag en dejlig tanke, og en god måde at lade familiebatteriet op, med masser af tid sammen.
Et sted jeg kunne ønske at opleve er Thailand, det kunne være helt fantastisk evt. Ved hjælp af ticket2travel.dk, der kan hjælpe dig med at finde den bedste pris på din flybillet, bl.a. på  rejser til Thailand. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at komme til USA eller Japan.

Fra vores tur til Nice i 2011.

Fra vores tur til Nice i 2011.

Men jeg syntes stadig mine børn er for små til så lang en tur, så i år tager vi til Tyrkiet. Et sted som en af bedsteveninderne har fundet. En rigtig all-inclusive ferie, hvor også is er inkluderet! Det er jo bare drømmerejsen. Og selvom jeg aldrig har tænkt at en all-inclusive rejse var noget jeg skulle, så glæder jeg mig nu til en uge med familien (læs kolbøttefabrikken) og den ovennævnte bedsteveninde, uden opvask, vasketøj, madlavning og alt det andet praktik som hører hverdagen til.
Jeg tror det bliver helt fantastisk!

Dette indlæg er sponsoreret, men giver kun udtryk for mine egne meninger og holdninger.

Kærligst
Iben

Kærligst

IbenME

2 kommentarer

  • Åh, jeg gad også rigtig gerne til Thailand! Jeg har et billede som baggrund på både mobil og computer af Phuket. Hæhæ. 😀
    Lyder sørme også lækkert med Tyrkiet! specielt når det inkluderer is også – så kunne det jo faktisk ikke være mere luksus. 😀
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogoffsister

      Ja Nikki, det bliver så fedt! Glæder mig rigtig meget! Knus Iben

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestuebesøg