Koncerter #3

Hverdag eller fest?

IMG_7306

Hverdag er godt, eller det prøver jeg ihvertfald at bilde mig selv ind at den er.
For der er bare meget hverdag i en uge. Og når man går hjemme hver dag i sin barselsboble, kan man godt føle der er mere hverdag end der plejer.

Min mor har lært mig at sætte pris på selv de små ting i livet, og jeg vil sige at det gør jeg som udgangspunkt også. Men nogle gange er det bare lidt for trivielt med den hverdag. Men der er da ingen diskussion om, at jeg elsker de dejlige hverdagsstunder som knus, grin, kys og kærlighed, som der kommer masser af, især når man har børn.

Min fætter sagde noget klogt sidst jeg så ham: Man skal huske at fylde sin hverdag med en masse ting man holder af. Man skal sgu prioritere sin hverdag, ligeså højt som weekenden, det er jo den der er mest af.
Men tit er det weekenden der bliver “the big thing”. Det er weekenden hvor man skal noget sjovt, til fest eller se vennerne. Weekenden starter efterhånden allerede om tirsdagen. Vi snakker om lillefredag, lille torsdag, som om det skal legaliseres at man laver noget sjovt, når det ikke er weekend. Som om man skal legalisere at gøre hverdagen til en fest. Men hvad er det der gør, at hverdagen ikke bliver brugt til mere?

Man burde jo bruge hverdagen til alt det sjove også. Som at spise middag sammen med vennerne på en tirsdag, eller køre til stranden og spise is en mandag.

Med arbejde eller børn, eller begge dele, kan det godt være svært at nå. Hvis man har børn skal man selvfølgelig også huske, at der er noget sundt ved rutinen. Det gør hverdagen mere gennemskuelig og derved overskuelig når man er barn. Men nogle gange kan man bare ændre lidt på rutinen, og så gør det en stor forskel. Det kan f.eks være vejen til og fra institutionen. At man tager toget/bussen istedet for bilen. Hverdagens rutine bliver bibeholdt, men med et twist. Herhjemme elsker Villads når vi skal ud og køre med bus og S-tog. Også selvom det er på en helt almindelig hverdag på vej hjem fra børnehave. Det gør hans hverdag til en fest.

Rigtig god hverdagsfest til alle!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koncerter #3