"Er din lillebror mongol? Er han så ikke altid glad?"

Ihhh Altså!

IMG_7444

Så skete det! Min skærm på min telefon blev totalsmadret. Ja jeg ved det, et i-landsproblem, men stadig super irriterende! Jeg troede jeg havde købt et cover, hvis primære funktion var at beskytte skærmen. Men nej. Jeg har åbentbart købt et cover som folder sig ud, som vingerne på en fugl. Med det resultat, at når man taber sin telefon sørger coveret for at skærmen rammer lige ned i jorden! Dagens lektion må derfor være; køb ikke et cover som hjælper din telefon med at lande på skærmen når du taber den!

Når det er sagt, skal det nu nok blive en god søndag alligevel. Jeg skal senere idag hjem til min fætter, og sammen med min kusine skal vi ind og se TV2 i Vega.

TV2 har altid været en del af min barndoms soundtrack og selvom det ikke er noget jeg hører til hverdag, gør det mig altid glad.

Jeg glæder mig til at være sammen med nogle af de dejligste mennesker i mit liv og til ikke at tænke på børn, bleer og babymos bare et par timer.

Rigtig god søndag til jer alle!

Kærligst

Iben

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Er din lillebror mongol? Er han så ikke altid glad?"