Ting jeg virkelig gerne vil gøre oftere

Når man er lidt en (syg) klaptorsk

IMG_5683Jeg har lige ligget syg med en ordentlig omgang halsbetændelse. Efter mange dage med feber og minimum indtag af mad, grundet halseksplosion hver gang noget skulle den vej, ja så er man nok ikke den skarpeste kniv i skuffen.

Jeg skulle ha´organiseret gaveindkøb, da kæresten havde fødelsdag igår. Jeg havde jo ikke selv lige mulighed for de vilde indkøb, så jeg allierede mig med min mor og sendte hende et billede af gaven hun skulle købe… Eller rettere det troede jeg, for i det sekund jeg sender den afsted, ser jeg at jeg sender den til min kæreste, og måtte jo derfor råbe så højt jeg kunne (hvilket virkelig ikke ville imponere nogen), at jeg straks skulle bruge kærestens telefon. Jeg nåede heldigvis at slette beskeden fra telefonen. Og min kloge kæreste påmindede mig ovenikøbet om, at jeg skulle huske at slette beskeden fra hans computer. når ja, det der iMassage det er da super smart, bare ikke når man har sendt en besked forkert…

Anyways crisis averted, og han blev glad for gaven.

Og som du kan læse her er jeg ikke den eneste klaptorsk i familien, når det gælder gaveindkøb, eller rettere at afsløre gaver før tid.

Ha´en skøn dag!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg virkelig gerne vil gøre oftere