Blog Of Friday #16

Ting jeg virkelig gerne vil gøre oftere

IMG_5547Nogle ting konstaterer man gang på gang ville være fedt, hvis man gjorde oftere, såsom:

  • Få ansigtsbehandling. Jeg havde fået en ansigtbehandling af en af veninderne, som jeg endelig fik brugt. Nøj hvor var det dejligt. En times fred og ro og total ego tid. Det var skønt! Mere af det!
  • Gå på arbejde. Ja det lyder tosset, men med alt det sygdom herhjemme, er jeg blevet ugens gæst på min arbejdsplads. Men mon ikke jeg ønsker mig mere ferie, når jeg er tilbage igen?
  • Det ønsker jeg mig faktisk allerede, det der med mere ferie (Selvom det faktisk er fedest at holde ferie, hvis man har haft lidt travlt op til syntes jeg). Jeg elsker at hele familien er sammen, og de oplevelser man får, og det at stikket bliver trukket ud og hverdagen glemt for en tid.
  • Shoppe. Jeg elsker at shoppe, men med vores nye budget der hovedsagligt kredser om opsparing til drømmehuset, er det blevet begrænset meget. Det er sikkert super sundt at sætte sit (over)forbrug lidt ned, men savner det stadig.
  • Festival. Jeg ELSKER festivaller! Især Roskilde- og Nakkefestival er mine absolutte favorit steder at være om sommeren. Efter jeg har fået børn er de ikke blevet besøgt ligeså ofte og længe, og jeg savner det.
  • Sommerhustur med vennerne. Det gjorde vi før i tiden hvert år. Det var MEGA hyggeligt med bål, guitar og masser af øl. Efter vi ikke har et ligeså stort sommerhus til rådighed, er den ligesom gået i vasken. Men jeg håber at få samlet alle til en skovtur i år istedet. For NØJ hvor jeg savner dem!
  • Gå ture. I skoven, ved vandet, bare ud i naturen, og gerne med mennesker jeg holder af. Vi gik tit ture i weekenden da jeg var barn, og det var hyggeligt, og en god måde at få rørt sig på og snakket sammen. En tradition jeg håber vi kan få etableret igen.

Har I også nogle ting i ville ønske I gjorde oftere? Så smid gerne en kommentar og ha´en fantastisk dag!

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #16