New In #7

Blog Of Friday #8

IMG_7675-1

Så gik den uge, bum bum. Jeg har igen haft en uge som er gået lidt for stærkt. Det har været svært at følge med i det hele, måske fordi der er sket så meget nyt.

IMG_8368Jeg er startet på min anden praktik, i mit ledelsesforløb. Det er virkelig spændende og sjovt, men også utrolig krævende, da man hele tiden skal forholde sig til nye mennesker og nye udfordringer. Men jeg ELSKER det. Det er virkelig en fed oplevelse.

 

IMG_8366Prøvet at holde mig til en sund livsstil, det gik godt indtil weekenden, hvor vi “tilfældigvis” lige kom forbi Dunkin´Donuts.

IMG_8302

IMG_8330

Været på den ABSOLUT dejligste sejltur med Villads, morfar og fætter. Hold op hvor er naturen bare gavmild. Den giver de fedeste oplevelser til én, og jeg elsker det. Det bliver ikke sidste gang vi drager til søs.

Weekenden kommer til at stå på bl.a. Justin Bieber koncert med lillebror og et af de dejligste mennesker jeg kender. Det et jeg spændt på, men glæder mig helt vildt! Håber bare man kan høre musikken over de skrigende piger.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In #7