Migræne, hurtige dage og en duft af efterår

Blog Of Friday #7

IMG_7675-1

Det har været en dejlig uge, men også en hurtig uge. Nogle gange har jeg nemmere ved at følge med livet end andre, og denne her uge var en af dem hvor jeg løb efter tiden. Men den har været fuld af hygge og dejlige oplevelser alligevel.

IMG_8245

Som da jeg var inde og se premieren på Linda P´s nye show “Normal”, sammen med en af de bedste veninder jeg har. Det var et godt, personligt og ikke mindst sjovt show. Aftenen blev sluttet af med at mødes med endnu flere fantastiske mennesker, masser af kolde øl, pool og fest. En top god fredag, hvis du spørger mig, som da også kostede mig en lørdag stopproppet med tømmermænd.

IMG_8259

Villads tabte sin anden tand. Og denne gang var tandfeen lidt mere tjekket end sidst. Læs om det HER.

IMG_8269

Og udover arbejde og en dag i sengen med migræne, så var der også plads til total søndagshygge. Også på alle de andre dage end søndag.

Og forresten, følger du med i Vild med dans? Og er du i tvivl om hvor du skal stemme? Så stem på Mie&Thomas, de er top seje, hvis du spørger mig.

TBM til 1234

Ha´en skøn weekend og en fantastisk uge!

 

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Migræne, hurtige dage og en duft af efterår