Blog Of Friday #6

Migræne, hurtige dage og en duft af efterår

IMG_5063

Den gik hurtigt, den første del af ugen.

Der har været en masse arbejde, og da jeg endelig fik min fridag, blev den brugt i sengen på migræne. Som du kan læse om HER er jeg migræniker, ja det hedder det sgisme så, og åbenbart den form, hvor man også snakker om at den har en aura, altså et slags forvarsel i kroppen, inden selve hovedpinen. Det er enormt anstrengende, ikke mindst fordi man bliver så træt bagefter, så det kræver en masse hvile og søvn.

Men som den jubeloptimist jeg er, så er skal der ikke lyde en klagesang, uden der også kommer en jubelsang (ved ikke hvad det modsatte af klagesang er?). Og det må være at jeg fik startet på en serie, jeg længe gerne ville starte på. Den er at finde på “Viaplay” og hedder “Empire”, og handler i alt sin enkelthed om, et pladeselskab som samtidig er et familieforetagende. Det var den meget enkelte beskrivelse, og den er selvfølgelig spækket med drama og ikke mindst musik.

Jeg syntes sgu den er meget god, men ikke vildt revolutionerende. Dog er jeg er kæmpe fan af alle de musikere der gæsteoptræder hist og her. Så er du til musik, drama, god og let underholdning, så kan den varmt anbefales.

Men det allerbedste ved ugen må nok være duften i luften. Det er blevet efterår, en helt speciel duft og jeg elsker det. Efterår må, hvis jeg skal vælge, være min favorit årstid. Den er smuk og kølig, uden at være bidende kold. Jeg glæder mig til snart at smutte i sweater og dunvest, og tage en lang gåtur med min familie i skoven og samle blade. Det er det fedeste!

Ha´en fantastisk dag!

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #6