Mandagens Musik

Jeg er migræniker

IMG_7401

Jeg er migræniker, ja det har jeg lige lært idag at det hedder, og absolut ikke at forveksle med mekaniker. Jeg lider af migræne. Det er simpelthen noget af det mest irriterende! Det starter med at mit syn på mit ene øje flimrer og så mister jeg langsomt følelsen i min ene arm, og så til sidst i ansigtet. Det er som om min krop sover. Efter ca. en halv time hvor sove-følelsen har vandret fra min arm til mit ansigt, så rammer den, som lyn fra en klar himmel; den mest enerverende hovedpine! Herefter er der kun en ting at gøre: Sove. Jeg når for det meste at tage smertestillende når jeg kan mærke det er på vej, hvilket gør at jeg kan sove, fordi min hovedpine bliver holdt i skak. Så sover jeg typisk i et par timer, står op og spiser og sover igen. Det kan være enormt svært at få sovet når man har to små børn, men jeg gør alt for det kan lykkedes. Jeg har heldigvis et godt netværk der kan hjælpe mig.

Jeg har hørt at man for at mindske sine anfald eller mængden af anfald kan holde sig fra chokolade og hvede, og også fødevare som æg og appelsiner. Og så kaffe. Stress og hormoner er også to medspillere, ihverfald hos mig.

jeg håbede at jeg ville vokse fra det eller at det forsvandt (Som det gør for nogle) efter graviditeten, men det er ikke sket endnu. Jeg er bare glad for jeg er en af dem der ikke er så hårdt ramt.

God hovedpinefri aften til alle!

Mine efterveer fra migræneanfaldet imorges er heldigvis næsten væk!

Kærligst

Iben

Har du nogle gode råd mod migræne, så skriv dem endelig til mig!

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagens Musik