Så er det praktiktid!

New In #7

IMG_8385

Så er efteråret kommet, og jeg ved ikke hvad det er med skiftende årstider, men det gør altså noget ved shoppetrangen. Og efteråret er ikke at kimse af, på det punkt heller. Jeg har været ude og invistere i lidt af hvert, noget der har stået på øsnkesedlen længe, og noget der simpelthen var så meget sat ned, at det skulle hjem i garderoben.

  1. Denne taske har stået på ønskesedlen længe, som du kan læse om HERDen er fra “Stylesnob”, og er pt. på tilbud. Find den HER.
  2. Denne her jakke har jeg haft et skævt øje til længe. Den er fra “Ganni”, og i lækker bomberjakke stil. Og hey så er der 50 % uld i, hvilket er et kæmpe plus, syntes jeg. Find den på tilbud HER.
  3. Efter en bytur for et par uger siden, hvor jeg smed mit dankort og kortholder væk, har jeg manglet noget kort opbevaring. Den her er fra “Moss Copenhagen”, og kan ligepræcis indeholde alle mine kort. Find den på  tilbud HER.

Ha´en dejlig dag!

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det praktiktid!