Nye venner

Så er det praktiktid!

IMG_8368

Dag 2 af min praktik er overstået, og det er såååå fedt! Ikke at dagen er overstået, men det at være i praktik. Denne gang er jeg på et bibliotek, og så er der nok nogle der tænker hvorfor der? Det er da langt fra dit eget fagområde?

Og ja, det er næsten så langt fra mit fagområde som noget kan være, og det er det jeg er gået efter da jeg skulle finde min praktikplads. Jeg ville finde et sted hvor jeg absolut ikke kunne se mig selv. Hvorfor? Fordi jeg kan mærke at det er en mega udfordring.

Efter sidste praktik fik jeg virkelig øjnene op for, hvor meget man ser anderledes på verden, når man bliver rykket ud af sin comfort zone, og ud af sit fagområde. Hvis jeg havde været inde for det pædagogiske område, ville mine observationer i den grad være præget af min faglighed, meninger og holdninger.

Nu er jeg indenfor et område jeg ved INGENTING om, og det gør mine observationer mere skrallede og klare. Det er fedt og totalt angstprovokerende på samme tid, og jeg bliver udfordret hele tiden. Jeg ELSKER at være i praktik, alle burde prøve det. Det er en fantastisk måde at lære sig selv at kende på, både arbejdsmæssigt og personligt.

Og fik jeg nævnt, at jeg endnu engang har været totalt heldig og fået verdens sejeste praktikvært?

Jeg glæder mig til de næste tre uger, selvom jeg er sindsyg træt når jeg kommer hjem, for det er sgisme fedt med det der praktik!

God dag til jer!

 

Kærligst

IbenME

1 kommentar

  • Katarina

    Åh kender det godt dag 4 i min praktik, helt anderledes vuggestue/ børnehave!!!! Langt væk fra mit eget område

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye venner