Nye piercinger

Praktik besøg og masser af snot

IMG_8212

Jeg har brugt de sidste dage på at ligne en syg gubbi. Nys og snot har præget dagen, og jeg er gået i seng kl. otte hver dag, da jeg har følt at min hjerne var pakket ind i en kæmpe vatrondel, og jeg absolut ikke kunne tænke mere.

Og selvom jeg nok burde ha´ligget i sengen, har jeg sneglet mig på arbejde hver dag, hvor jeg i mit nye gubbi-look har snottet rundt. Og for at det ikke skulle være løgn, skulle jeg igår på besøg på mit fremtidige praktiksted.

Jeg er som udgangspunkt ok med at ligne en syg gubbi et par gange om året, når snotten melder sig, men ved også godt det ikke ligefrem er det mest charmerende, især når jeg skal møde nye mennesker.

Men heldigvis virkede det ikke til at min nye praktikvært lod sig mærke af, at jeg var mega forkølet. Mødet gik super godt, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i praktik om 14 dage. Jeg tror det, ligesom sidst jeg var i praktik, bliver en kæmpe oplevelse.

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye piercinger