Den første tand

Nye piercinger

IMG_8200

En gang hver anden tredje år, finder jeg på at jeg skal ha´lavet noget ved mit udseende. Typisk er det tilføjelse af huller i ørene, eller tatoveringer. Sidstnævnte er der dog selvlavede strenge regler for, da jeg ellers tror jeg vil komme til at ligne lidt et collage af tegninger, hvis jeg gav mig selv frie tøjler.

Og måske er jeg ved at gøre mine øre til to små juletræer, jeg ved det ikke, men det gode ved piercinger er at man trods alt kan tage dem ud. Jeg har en ambition om, at jeg skal have dem altid, men hvis det nu var, kunne de fjernes igen.

Så nu var det tid igen. Denne gang var det en antihelix i begge øre der skulle laves. Jeg tog mod Gorlubb piercing på Gasværksvej, hvor jeg har fået lavet alle mine piercinger, på nær min næsepiercing. Og det skal siges at min næsepiercing var min første piercing, den blev ikke lavet særlig professionelt, og jeg valgte derfor Gorlubb fremadrettet. De er toppen af poppen indenfor piercinger (hvis du spørger mig), og jeg kan varmt anbefale dem.

Jeg blev som altid mødt af søde, smilende mennesker, og min piercer denne gang var en super sød kvinde. Jeg var helt rolig, da det jo ikke er første gang, det kan du læse om HER, og heller ikke sidste. Det gik nemt og hurtigt, og blev præcis som jeg ville have det. Bortset fra, at jeg da jeg kom kom hjem, ærgrede mig over jeg ikke havde fået lavet to i hvert øre…

Forsættelse følger om den næste piercing, og overvejer du også en piercing? Så tjek Gorlubb piercing ud her: www.piercing.dk

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første tand