Navlepiercing? Men hvor er navlen?

Piercinger

I mit barndomshjem var reglen at man ikke måtte få huller i ørene, eller nogle andre steder for den sags skyld, før man blev 18 år.

Når man bliver 18 år og myndig, så står man selv til ansvar for hvad man laver, inkl. hvad man gør ved sin krop. Og der var ikke en eller anden sur teenager, der kunne komme og sige “Hvorfor gav du mig lov? Se nu hvad der er sket?”‘

Så jeg fik først huller i ørene, da jeg var 18. Jeg har senere fået lavet i alt 2 huller i hvert øre (De blev skudt i) og en labret, næsepiercing og en navlepiercing. Jeg har også fået lavet en Tragus og en Conch i hvert øre. (Se Billeder)

 

Mine huller i ørene/piercinger.

Mine huller i ørene, min Tragus piercing og min Conch piercing.

Min Labret piercing.

Min Labret piercing.

Min næsepiercing.

Min næse piercing.

Min navlepiercing har jeg ingen billeder af, læs hvorfor HER.

Jeg er idag glad for jeg skulle vente. For jeg har overvejet meget mere hvad jeg gjorde med min krop. Jeg tog beslutningen, og det var 100 % mit eget ansvar, og det er jeg glad for idag.

Mit råd til alle der vil have hul, om det er i ørene eller andre steder, må være at få dem piercet i. Det skulle være mindre smertefuldt og giver et flot resultat. Vælg en god piercer, der har et godt ry og frem for alt styr på hygiejnen.

Kærligst

Iben

 

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navlepiercing? Men hvor er navlen?