Blog Of Friday #3

Jeg ringede sgu…

Som en anden gammel fru Olsen, så ringede jeg sgu. Til borgerservice vel og mærke.

For anden dag i træk var jeg blevet vækket før en hvis herre fik sko på. Første nat var den lidt over fem og anden nat kvart i fem, og ærlig talt, så blev jeg sgu lidt sur. For hvem skal seriøst ha’ fældet træer med motorsav så tidligt om morgenen?

Det skulle Lyngby-Taarbæk kommune åbentbart. Og i stedet for at ringe og svine dem til (for det bryder jeg mig ikke om), så ringede jeg og spurgte, hvor lang tid jeg kunne forvente at blive vækket så tidligt.

Sådan her lød det kl. fem om morgenen:

Jeg fik kun søde, venlige og imødekommende mennesker i røret, og fik heldigvis besked på, at alt hvad der skulle fældes, var fældet. Den sidste jeg talte med, spurgte om det også var mig der var kommet ned på gaden? Til det kunne jeg svare nej, selvom jeg må indrømme jeg var tæt på. For helt ærligt, trafikhensyn, eller hvad det nu er der ligger til grund for det frygtelig tidlige tidspunkt, eller ej, så syntes jeg stadig det var en smule uforskammet at fælde træer, med motorsav, kl. fem om morgenen, og så på hverdage… men det er måske også bare mig?

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #3