Blog Of Friday #7

En time frem og to tilbage

FullSizeRender

Har aldrig rigtig forstået hvad det helt præcis går ud på, det der sommertid. Men dagen idag har været lidt på hovedet. Måske på grund af de mange påskefrokoster, jeg har deltaget i de sidste dage, måske fordi hele familien, på nær lidt øjenbetændelse, er raske og derfor lige skal op i gear igen, eller måske på grund af den sommertid? 

Da jeg var ung syntes jeg det var fedt, ihvertfald når man gik over til vintertid og “fik” en time, så kunne man feste lidt længere. Og det er selvom det i virkeligheden jo bare er, at man stiller på sit ur, og er ligeså uhåndgribeligt for mig som universets sorte huller. 

Og da jeg startede arbejde på en døgninstitution var det fedt at “få” den time, når man havde aftenvagt, og skulle møde dagen efter om morgenen. Men absolut ikke sommertid. Der fik man kun en times mindre fest, eller en times mindre søvn. 

Og efter jeg har fået børn er det helt gak. De står jo ikke op efter om det er sommertid eller vintertid. De står jo bare op. Og så halser man efter, og alle er mega trætte resten af dagen. Jeg ved ikke med jer, men jeg behøver ikke sommertid.

Bare sommer. 

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #7