Plus & Minus

Blog Of Friday #7

IMG_3703

Så blev det søreme fredag igen, og ugen er gået med bl.a. en tur til Paris og til akutmodtagelsen, læs med her og find ud af hvilken søster har lavet hvad:

Iben:

IMG_4379

Min uge startede med en fødselsdagfest med masser af dejlig mad, dejlige mennesker og masser af kage.

IMG_4450 Søndag morgen vågnede jeg op med et meget rødt og ømt øje. Da der var en kontaktlinse der var gået i stykker inde i øjet tidligere på ugen, ringede jeg 1813, og måtte et smut forbi akutmodtagelse. Det var den samme sygeplejerske som behandlede min finger ca. 3 uger tidligere, en anelse pinligt. Mit øje havde en rift, det var nok derfor det gjorde ondt. Og klappen ser vild ud, men var kun på en halv time imens bedøvelsen forsvandt igen.

IMG_4449 (1)

IMG_4448

Ellers har ugen stået på sygdom, hos børn og kæresten. Jeg håber alle når at blive raske, til vores påskeferie lige om lidt.

Sofie:

Det var en nervepirrende lørdag, da jeg hele sidste uge, havde overvejet om jeg turde synge for min søster, til hendes fødselsdagsfest. Det lykkedes og mest af alt, ramte ordene et varmt sted hos min søster!

IMG_6048

Endelig kunne jeg nyde et godt glas vin (eller to) og en god gang natmad (bestående af ovenstående, TOTALT lækre, cheesecake – fri for diverse sukre og allergener)!!!

FullSizeRender (2)

Mandag tog Manden og jeg en smuttur til Paris, som vi havde fået forærende af hans forældre. Alt i alt den perfekte tur – lige bortset fra, at vi jo skulle hjem igen! (Flere billeder og info følger)

FullSizeRender (3)

Nu er vi hjemme igen, hverdagen ramte os næsten øjeblikkeligt, men vi har nægtet af ligge vores franske-forårshumør på hylden. Ugen vil byde på stadig mere ‘steak de frites’, vin og gode gåture.

FullSizeRender (1) FullSizeRender

Lørdag tager vi vinen under armen og smutter over til søs, hvor hende og kæresten byder på Påskefrokost. Foråret bringer bestemt noget godt med sig!

I ønskes en rigtig god påske!

FullSizeRender (4)

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plus & Minus