Mors Dag

Hvis jeg havde en million…

IMG_5628

Hvis jeg havde en million ville jeg:

  • Købe mit drømmehus til mig og familien. Mere plads, en have og en base, hvorfra vi kan bygge børnenes sociale liv fremadrettet, er på toppen af ønskesedlen lige pt.
  • Ligge penge til side til uddannelse. Jamen Iben du er da igang med uddannelse? Jep men der er altid plads til mere, og jeg lover at skrive mere det om en anden dag.
  • Starte mit eget sted. Jeg har en drøm om at starte et sted, hvor der er plads til at være anderledes, og hvor mine brødre evt. kan bo, samtidig med at de arbejder. Der skal være dyr og restauration, og plads til at man kan uddanne og udvikle sig, og fremfor alt føle sig tryg og hjemme.
  • Jeg vil købe mig en Chanel taske og en Fiat 500. Og på dette tidspunkt på listen finde ud af, at det var der absolut ikke råd til, da budgettet for længst er overskredet. Og det vil jeg ha’ det super godt med. For kan jeg skabe en base for min familie, min fremtid og for andre, kan jeg ikke ønske mig mere.

Hvis du fik en million, hvad skulle den så bruges på? Smid gerne en kommentar her på bloggen og ha´en fantastisk dag!

Kærligst

Iben

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors Dag