Børn og pligter

Mors Dag

IMG_5461

Bum bum, så gik der lige et år. Jeg kan huske, da jeg sad for et år siden og skrev mit første mors dags indlæg, og idag må jeg igen sætte mig på den lidt mormoragtige gyngestol og tænke: “Hold nu op, er der allerede gået et år?”

Vi har egentlig ikke dyrket mors dag traditionen i min familie, før jeg mødte min kæreste. Men han gav sin mor morsdagsgaver, og det smittede af på mig, og da jeg selv blev mor har jeg, som den lidt materielle sjæl jeg også er, været glad for denne tradition.

Min mors dag blev brugt i dyrehaven i hestevogn, da vi skulle fejre min storebrors fødselsdag. Og hjem til min mor og spise flæskesteg, med brune kartofler, sovs og rødkål, og gammeldags æblekage til dessert. For det havde min storebror valgt. og det var helt fantastisk, og fungerede faktisk i sommervejret. Og så fik jeg den fineste ring og en blomst, for som Villads siger: “Mor du elsker blomster”. Det har været en perfekt dag, med perfekt vejr, i et perfekt selskab, med perfekt mad. Hvis du spørger mig kunne det ikke være meget bedre, og det var tiltrængt ovenpå (endnu) en uge præget af sygdom.

Kærligst

Iben 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og pligter