Den perfekte julegave...

2 x Jul

IMG_2699

I mange familier er det lidt af et juleshow, at få julen til at gå op. Der er mange traditioner, og ikke mindst forventninger. Sætninger som; “i min familie spiser vi …” og “vi plejer juleaften at …” bliver hyppigt brugt, og når man rammer den første jul som kærester, er det tit lidt af et puslespil, at få set alle og delt tiden ligeligt imellem familierne.

Når man får børn bliver puslespillet ikke mindre. Den mest brugte løsning er nok, at man holder hver anden jul hos mors familie, og hveranden hos fars familie. Hos os har det været sådan, at manden min og jeg holdt juleaften hver for sig, indtil vi fik Villads. Så skulle vi holde jul sammen, og det har været lidt en mixet landhandel hvor vi holdt det.

De sidste to år har det været det samme. Vi holder lillejuleaften med bedstemor og bedstefar, og juleaften hos mormor. Begge aftener er med julemad og juletræ, julesange og gaver til børnene, og det fungere rigtig godt. Jeg tror der er en million løsninger til hvordan man holder jul i de forskellige familier, og det er individuelt hvilken der passer familien bedst. Men det vigtigste må også være, at man er sammen med dem man holder af. Og for mig betyder det rigtig meget, at mine børn oplever julen, både som den er i fars familie, såvel som mors.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave...