Masser af bræk

Helt sikkert…

IMG_8269

Nogle gange sidder jeg og dagdrømmer lidt og tænker, at hvis de her ting var virkelighed, så ville mit liv være væsentligt bedre.

  • Hvis jeg havde et hus. Som du kan læse HER, så er projekt huskøb så småt igang, men jeg bliver sgu så utålmodig og vil gerne have det nu!
  • En højere forbrænding. Vil gerne kunne spise lige hvad jeg har lyst til, uden at skulle tænke på voksende mås.
  • Færre rynker. Er kommet dertil hvor fugerne er ved at være ret markante, også når jeg ikke smiler.
  • Pænere hud. Min hud er hæslig når vejret er for omskifteligt. Jeg syntes det er tarveligt at man ligner en gammel teenager i hovedet. Enten har man rynker eller også har man bumser!
  • Få rettet tænder. Jeg er en af de mennesker som skoletandlægen sagde ikke behøvede bøjle. Yeah right! Så nu er mit totalt skæve gebis nødt til at være en tur forbi tandlægen hver tredje måned, for ikke at blive ramt af partentose.

Jeg er sikker på at hvis jeg opfylder disse ovenstående ønsker, så bliver mit liv bedre – og dog – for man tror altid græsset er lidt grønnere et andet sted, men mon ikke det er fint grønt der hvor jeg allerede er?

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af bræk